LILLA HÄSTISEN

Idag börjar en ny vecka och jag är ledig idag, hur skönt? Men imorgon börjar allvaret, för då är det dags för intensivkursen i körkort... Jag har fyra körlektioner om dagen + att jag ska plugga teori, hur ska min ADD hjärna klara det?

Men iallafall min dag började med att våran städerska var här och jag känner mig inte bekväm att vara ensam hemma med en främling, så klädde på mig mina träningskläder och gick en promenad på 20 min + att jag svängde förbi mataffären också, för att köpa kräftor och lite sånt smarrigt till ikväll. När jag kom hem så var hon borta, så jag lagade lite frukost/lunch och nu ligger jag här i min säng i mitt ny städade rum. Jag ska strax hoppa in i duschen och ha en liten ''ta hand om mig själv dag.''

Ikväll så blir det en sväng ut till stallet med mamsen och Markus. Det kommer bli en jobbig kväll känner jag, då det är sista gången jag träffar våran första häst som vi haft i 5 år nu. Lilla Tynke... Hon ska avlivas på onsdag. Varför? Jo hon mår inte bra alls och medicinen vi ger henne gör så att hon lever. Men den medicinen förstör henne inuti, och man ser att hon lider. Så det är inte schysst att ha kvar henne för ens egen skull. Det är jätte sorgligt och det tar ju hårdast på mamma detta, eftersom att det är hennes häst och hon har varit med denna häst nästan varje dag i 5 års tid. Hon är ju min mammas allt. Det är iallafall jätte hemskt att veta att hon inte kommer att vara kvar längre... Ussh. Jag kommer skriva ett hejdå inlägg till henne när dagen är inne. Min prinsessa♥︎