MIN TYNKE

Lite bilder ifrån det 5 åren vi haft henne.

Nu är hon borta. Nu finns hon inte på jorden längre. Det känns inte helt verkligt än. Det kommer nog slå mig att hon är borta på riktigt nästa gång jag åker till stallet. Jag har inte gråtit idag än, grät igår. Men inte idag, konstigt nog. Jag mår bara väldigt illa och har en klump i magen... Men jag vet att hon mår bättre nu, hon lider inte längre.

Jag tänkte skriva ett helt inlägg om henne. Om allt ifrån början. Men jag känner bara att det kommer göra mig väldigt ledsen. Det kanske kommer upp senare? När allt lagt sig. Men hon var iallafall den snällaste hästen, med den bästa personligheten och hon var den enda hästen som jag litade på fullt ut. Jag valde ut lite bilder som ni kan titta på ifrån åren vi haft henne. Vila i frid fina häst, jag älskar dig alltid.💕