MONDAY

Trött-tjej...

Hej bloggen! Är allt bra med er? Jag mår bra! Jag har inte gjort någonting speciellt idag, legat i sängen och sträck kollat serier. När Markus kom hem från jobbet, så åkte vi till ett centrum med Fredrik och åt middag på Mcdonald's och bara tittade runt i affärer och jaa jag bara tittade för en gångs skull, blir så när man inte har pengar... MEN lön om 3 dagar!

Det är nya tag på körskolan imorgon. Puuh, så jobbigt. Men jag ska ha körkort, inte ge upp och slösa bort alla pengar! Jag söker jobb också hela dagarna. Hur kan det vara så svårt att få jobb? Man vill ju inte söka alla jobb som finns heller, då man vill jobba med något som man verkligen gillar. Annars skulle jag somna på jobbet... Jobbigt men det här att jag verkligen inte står ut med något som är tråkigt, pang så somnar jag. Bajs, verkligen. Någon mer som har problem med att hitta/få jobb? Nu ska jag vila upp ännu mer tills körskolan imorgon. Hugs♥︎