FULLT UPP

I know, I know... Min bloggning är som en bergochdalbana. Jag har så mycket med körkortet nu. Jag kör och när jag inte kör så pluggar jag teori. Mitt liv består mesta dels av det. Sedan måste jag klämma in att vila också. Jag känner att jag inte vilat ordentligt på flera dagar och mår inte bra nu. Dagens körlektion gick uselt och nu har världens panik över det. Hoppas det går bättre till imorgon.

En positiv sak i mitt liv är att lönen kom in idag. Så jag kan boka spa med Markus, som jag skrev om tidigare. Jobbiga är dock att alla mina pengar kommer att försvinna för det... Där kom det negativa igen. Hihihi. Det blir ingen ny bur till hamstern som jag hade planerat, buhu. Hon får vänta en månad till 🐭 Jag har tittat på en träbur som kostar ca 1000kr. Lite mycket kanske, men den är fin och passar bättre in i vardagsrummet än en gul plastbur... Är ni ens intresserade? 😂

Nu hade jag tänkt att titta på serien The secret life of the american teenager. Vet ni hur bra den är? Det känns som en B-serie. Men den är så bra ändå. Några säsonger av den finns på Netflix! Hugs♥︎