UPPDATERING

Vill tillbaka till detta ställe, då det inte var någon stress och jag mådde bra!

Godmorgon! Hur mår ni? Jag är inte på topp idag och har inte varit det på ett tag heller. Jag är alltid trött och har huvudvärk som sitter vid tinningen och bakom ögonen. Det är väldigt jobbigt & farligt att ha det nu när jag övningskör så mycket också, krockar väl närsomhelst. Men jag gör det bästa av det och går på värktablett och vitaminer.

I måndags så var jag på risk ettan, när jag kom hem därifrån var det nästan så att jag inte ville ta körkort mer. Det var så hemska videos som jag fick se. Men bara man kör som man ska och följer nollvisionen så är det lugnt, får bara hoppas att dem andra förarna runt om gör det också.

Jag ska iväg och köra om en timme, så nu tänkte jag sätta mig och svara på ett mejl och få i mig något att äta. Hugs♥︎