PLUS & MINUS

+Att det har släpps så mycket ny musik på sistone. Jag har varit utan musik på hur länge som helst, för all musik som funnits nu ett tag är så uttjatat och nu äntligen har det kommit mycket nytt! Några favoriter just nu: Sit Still, Look Pretty med Daya / Starving med Hailee Steinfeld / Ain't My Fault med Zara Larsson. 🎧

-Att jag är arbetslös... Det är typ det som tar över mitt humör jättemycket just nu. Mår inte bra alls över det. Men hade ändå inte haft tid med ett jobb just nu när jag kör hela tiden. Men om jag har ett jobb, kommer jag närmare att flytta hemifrån...

+Men jag har en arbetsintervju om en vecka, så vi får hoppas!

-Att jag är trött hela tiden och har huvudvärk... 😔

+Att jag är nära på att ta körkort! Jag har risk tvåan kvar och sen måste jag köra några lektioner till, så jag känner mig verkligen trygg i trafiken. 🚗

-Jag kom på att jag kanske inte är så nära med körkortet. Jag kan vara klar med att köra bilen, men måste lära mig teorin också. Jag pluggar som bara den, men måste plugga ännu mer.😂 😭