LIVET VÄNDER

Hej bloggen! Nu har jag varit borta i några dagar igen. Men jag har gått på jobb-intervjuer och jag har nu fått ett jobb! Hur skönt? Nu när både jag och Markus har heltids jobb så är vi ett steg närmare att flytta hemifrån. Men det blir mycket sparande och jag gissar på att om ett år eller mindre, så kan vi flytta. Längtar.

Vart har jag fått jobb då? Tro det eller ej men på Mcdonald's! Jag ser det inte som negativt verkligen inte. Vet att när man var mindre och folk sa till än ''vill du hamna på donken eller?'' Men asså på riktigt, vet ni hur mycket det ger att jobba på Mcdonald's? Man lär sig att hantera stress och det är väldigt viktigt i jobb världen och man får jätte mycket meriter av att jobb på Mcdonald's. Jag har själv praktiserat där och jag kan säga att på de jobb intervjuerna jag varit på har varit extra intresserade av att jag praktiserat på Mcdonald's.

Och det bästa med att jag jobbar på donken är att jag alltid varit en hamburgare-älskare och tror att alla visste att jag skulle jobba med det senare i mitt liv, hihi. Finally!

Äntligen så vänder mitt liv igen! Jag som inte mått bra på sistone och nu så mår jag bäst. Jag vill också gratta Markus som klarade teoriprovet i körkort idag! 😊