DET VAR LÄNGE SEN

Vad hände? Vart tog jag vägen? Hmm... Jag lever det gör jag. Men jag jobbar heltid nu och då spenderar jag min tid på jobbet i 9 timmar nästan varje dag. Förra veckan var jag ledig EN DAG. Så jag jobbade 48 timmar. Då jobbade jag mest kväll/natt. Så jag sover på dagen och jobbar kvällar och nätter. Så hoppas ni då förstår min usla uppdatering. Denna vecka är jag iallafall ledig 4 dagar, hur skönt? Men nästa vecka börjas det igen, då är jag ledig bara en dag och börjar vid halv 7 på morgonen. Not funny at all. Men ska vara glad att ha ett jobb iallafall, så inte klaga haha. Jag trivs så bra på mitt jobb iallafall och har så fina jobbar kompisar.

Vad har hänt i mitt liv det senaste veckorna då? De är inte så mycket som har hänt förutom jobb, jobb och jobb. Men en rolig grej har hänt iallafall! Markus och jag har köpt en bil! Det är ingen gammal skrothög heller. Trodde att min första bil skulle va en skrothög faktiskt. Men det blev en peugeot, självklart. Som bara haft en ägare innan och är hur fin som helst. Ser faktiskt ut som en ny bil. Jag har inte tagit körkort än, men Markus har och vi har lite behov av bil nu. Så nu är jag ännu mer taggad för körkort. Bilen är hur skön som helst att köra också. Bara titta på den så fin. Vi köpte den ifrån mammas jobb också, såklart. Det bästa är att köpa begagnade bilar ifrån firmor och inte privatpersoner även om det är dyrare. Bara ett tips.

Nu ska jag börja fixa mig inför jobbet, jag börjar 16:00 och slutar 01:00 idag. Men det är alltid då det roligaste kunderna kommer! Puuuusss på er.