SICK GIRL

Friskar upp mig med en fräsch ansiktsmask. Vet ni? Jag har varit sjuk i över en vecka nu. Måste va detta med att hösten kommit. Det är inte kul eftersom att jag missar jobbet ganska mycket... Psst! Ser ni att jag har fransförlängning igen?

Hejsan allihopa! Hur längesen var det inte nu? Inga mer ursäkter... Men jag tror att mitt bloggande kommer att vara rätt upp och ned. Jag kan inte bestämma mig vad jag vill, om jag vill blogga eller inte. Vissa dagar så är jag jätte sugen och vissa så är det typ att jag kastar datorn i väggen. Jag vill ha fina bilder i mina inlägg och inte bilder som jag använder hela tiden. Jag vill ha kvalité, förstår ni mig? Jag vill nu börja om på nytt. Inte byta blogg och inte ta bort allt innehåll. Men bara en ny start här på bloggen och försöka uppdatera så mycket som jag kan. Nu har jag kommit in i det här med att jobba heltid på donken och kan mina tider. Jag har alltid älskat att blogga sedan jag var 11 år, varför ska jag ge upp det för att jag jobbar? Nu kööör jag och verkligen försöker.