GRATTIS TILL MIG OCH MARKUS

Min fina tårta ifrån igår när min släkt firade mig. Prinsesstårta är min tårta, den blir det varje gång jag fyller år!

Har ni sätt vad det snöar här i Stockholm?! Imorse när jag var ute och fixade p-biljett till bilen, så var hela bilen igen snöad. Kul sen ikväll när Markus och jag ska åka hem till mamma, vi kommer att få gräva ut bilen. På tal om bil. Jag hade ju teoriprov i körkort idag... Jag var 3 poäng ifrån att klara provet. Det kändes ju sådär. Men jag visste att jag inte skulle klara det, så det gjorde inte så mycket.

Idag fyller min gosse Markus 19 år! Så då ska vi äta middag på resturang, hemligt fortfarande... Han får veta när vi är framme, hihi. Juste vi har varit tillsammans över 1 år nu också. Tiden har gått så fort, men vi har hunnit med riktigt mycket tillsammans iallafall. Så Grattis till både mig och Markus för födelsedagar och 1 år tillsammans!💕