NÄR MAN VAR BRUN

Midsommar 2016.

Hejsan på er! Härligt väder ute va? Hmm... Längtade jätte mycket till snön innan och nu är det lite sådär faktiskt. Jag fryser ihjäl när jag ska till jobbet på morgonen och sätter mig i en kall bil & dessutom måste ut och skrapa rutorna. Då ångrar jag mig hur mycket jag längtade till vintern fy... Nu vill jag tillbaka till midsommar bara, haha. Ser ni föresten hur bruna vi var? Det där var nog rekordet för hur brun jag kan bli. Nu är jag lika blek som den äckliga snön där ute.

Idag öppnade jag på jobbet så började halv sju på morgonen, mysigt... Men det har jag gjort hela veckan nu och börjar bli van. Går och lägger mig runt nio på kvällarna för att orka upp. Inget liv här inte... Och nu är klockan snart dax för att sova, så ska ner och borsta tänderna. Vi hörs fina ♡