Hej

För några veckor sedan hade jag semester i två hela veckor. Nu känner jag att det behövdes mer semester för min del. Jag är redan så slut och sliten i kroppen, men mest i huvudet. Jag har stängt på jobbet i över en vecka nu och det menas med att jag börjar fyra på eftermiddagen och slutar ett på natten. Runt tio-elva har det varit så mycket folk och så stressigt nästan varje kväll, nu när det är sommar och alla ungdomar har lov. Jag känner att jag inte klarar av det. Jag blir så så så stressad. På kvällarna har vi lite personal både i köket, kassan och driven och det fungerar inte. Gästerna får vänta över en kvart på sin mat och det är inte okej. Det blir en så sjuk stress som jag inte klarar av. En kväll vart det så illa att jag bara såg svart och mådde jätte illa. Visst jag gillar stress och det sätter igång mig, jag får energi och tycker det är roligt att få snabba på lite. Men det är en annan sorts stress när inte köket hinner med och jag inte kan göra något förutom att ta mer gäster, men då blir det mer ordrar som inte är färdiga. Jag var bara tvungen att skriva av mig lite. Igår var jag och fyllde på mina fransar hos min frans tjej och hon fick höra ett och annat om jobbet också. Då blev jag så upprörd att mina ögon lock börja vibrera och hade sitt egna liv, men det var mer av alla otrevliga gäster som kommer in...

Ja... Annars då? Det har hänt lite sen jag bloggade sist! Vi har varit i London. Vilket var jätte mysigt. Men vi råkade boka hotell i det värsta området i England. Peckham.... Det var bråk i dem små affärerna och det kom poliser med blå ljuset på hela tiden. Kändes som att vi var inne i GTA spelet. Not so funny. Men när vi kom in till huvudstaden London så blev allt fantastiskt!

Hmm? Någonting mer? Jag köpte min älskade iPhone 7 plus. ÄLSKAR DEN. Så bra kamera, så bra bara. Inte provat att den är vattentålig, det vågar jag inte. Någon annan som provat?

På min semester var jag bara hemma. Markus hade semester samtidigt som mig och han byggde om och ut altanen, det blev sååå fint! Det måste ni få före och efter bild på!

Som ni ser är det inte helt färdigt med våran lilla rabatt där och vi håller på att bygga lounge möbler med lastpallar. Det kommer att bli så fint när allt verkligen är färdigt. Men det vi gjort är att riva hela altanen och byggt om den och även gjort den längre. På bilderna ser man inte det så bra. Man ser inte heller på första bilden hur hemsk altanen var, helt rutten och möglig. Det var därför vi tog steget att göra om allt. Det var inte fräscht... Markus gjorde detta på egen hand och hur duktig kan man vara? Han har aldrig byggt förut, han är liksom målare. Så stolt!

Nu tänkte jag gå och lägga mig, hoppas jag dyker upp på bloggen igen snart! Puss <3