En regnig söndag☔️

Hejsan! Jag sitter i soffan och tittar på Unga föräldrar. Jag har aldrig tittat på det innan, men blev lite nyfiken. Trevligt att titta på faktiskt. Jag är sugen på att få barn själv. Men det får bli om ett tag, då Mackan inte är så sugen, haha...

Men det var inte det jag skulle skriva om. Jag har ju inte bloggat på ett tag. Men jag satt nu och ville ändra min Instagram bio lite och kände att jag saknade att ha min blogg ståendes där, det blir finare så tycker jag, haha. Det ser så tomt ut annars, vet inte vad jag ska skriva där. Nej men så då fick jag en känsla att jag ville blogga, och inte bara för att ha en länk på min Instagram, haha. Jag saknar att skriva, det är något som jag har tyckt varit kul sedan jag var liten och lärde mig skriva. Jag har ju mycket med jobbet, men hoppas det kommer hålla i sig ändå ett tag, och att det inte är en känsla jag har bara nu när jag sitter i soffan och hör på regnet.

Nu kom Mackan hem! Han har varit med sin kompis. Jag var med min bästa/barndoms vän innan idag och shoppade lite, eller hon shoppade, för mig blev det inget. Eller jo köpte Voltaren Gel till Mackan. Han har gjort illa knät på en cykel tävling som var nu i helgen. Det var den allra första SM tävlingen i hans sport. Jag var med och stöttade honom, det var kallt men roligt! Mestadels satt jag i bilen och lyssnade på podcasts. Men jag mådde heller inte så bra. Så kände inte för att stå ute och titta på flera timmars träning innan tävlingen... Det gick dock inte så bra för honom på tävlingen. Han tävlar inte alls så ofta, kanske en gång om året. Så det blev för stor press för honom, så han ramlade och därför har han ont i knät och därför köpte jag Voltaren Gel. Ja...

En fin bild på Mackan. Han cyklar på en MTB och gör en massa olika trix på hopp. Vet inte alls hur man förklarar det. Men om det är någon som är nyfiken sök på ''Slopestyle MTB'' på google, så förstår ni säkerligen.

Nu är det dags för att baka kanelbullar, så sugen!😍