Hemma hos oss 🌸

Tavlorna hittar ni på Desenio.se. Fina eller hur?!

Soffan & marmorbordet finns på mio!

Ni får än så länge bara se vardagsrummet!

Som ni kanske vet om ni läst inläggen innan, så har jag och Mackan flyttat hemifrån och köpt en lägenhet/radhus tillsammans. Vi bor i en jättefin tvåa på 55 kvm. Jag är verkligen nöjd och kunde inte fått något bättre alls! Det jag gillar med lägenheten är att vi bor på markplan och vi har en stor altan och en massa fönster i vardagsrummet, så det är mycket ljusinsläpp. Sedan är det så att jag AVSKYR element. Jag tycker att det är så fult och att dem bara är i vägen, och då är det så bra, för att denna lägenhet har inte det!😍 Vi har värmegolv och sedan ventiler vid taket där det kommer ut värme ifrån. Hur skönt?! Sedan har vi två garderobs spegelväggar, en i hallen och en i sovrummet. Så bra!👍🏼