Feelings...

Godkväll. Jag har precis städat klart köket och har lagt in den sista tvätten för ikväll i tvättmaskinen. Nästa uppdrag blir att städa dammsuga i sovrummet och byta lakan. Mina favvo sysslor. Städa och tvätta, någon mer? Mackan har verkligen tur att han har mig. Han slipper att tvätta och städa, ibland när jag jobbar konstiga tider och inte hinner med så självklart hjälper han till. Men jag känner att jag hellre vill göra det, då jag tycker det är mysigt, roligt och avslappnande, speciellt om man städar och lyssnar på en podcast samtidigt. Gud vad jag gillar podcasts också... Just nu lyssnar jag på Wahlgren och Wistam. Så roliga människor😄

Efter jobbet hämtade jag även mina posters ifrån Desenio. Beställde även en liten poster med en text på. Som är mitt och Mackans motto nu. Passade så bra in på oss och att vi måste tänka på det.

''Feelings are much like waves, we can't stop them from coming but we can choose which one to surf.''

Mackan och jag har lite svårt med varandra ibland, då jag har ADD och han har ADHD. Vi kan inte kontrollera våra känslor riktigt, speciellt inte när vi bråkar, allt blir så mycket större och det blir bara sjukt... Vi har inte lärt oss riktigt hur vi ska kontrollera oss. Men denna poster är riktigt bra att ha hemma och bara titta på och minnas att det är det positiva känslorna vi ska välja att surfa på, inte det negativa.