Helt slut😴

Jag orkade verkligen inte laga middag ikväll. Mackan är iväg med sin kompis och han behöver ingen matlåda imorgon. Jag är super trött. Så för mig blev det en smörgås och yoghurt med banan. Det fungerar det med till middag.

Jag ligger i soffan och har precis ätit klart och tittar på Wahlgrens Värld. Ett så mysigt program! Idag öppnade jag på jobbet och började 06:30 och slutade 16:00. Så ni förstår nog varför jag är trött. Plus att vi var kort om folk idag. 10 stycken som jobba på en fredag, på en Mcdonald's som har både kassa och drive in. Jag stod i driven ensam och packade, annars brukar vi vara tre. En som packar, en som ger ut maten och en som gör dryckerna. Nu gjorde jag allt själv PÅ EN FREDAG. Men det gick hyfsat bra. Stressade ihjäl mig lite för att både Fantan och Fanta Exotic tog slut, så det blev jag som fick fixa det också mitt i en rusch. Men inga griniga gäster idag inte och det var tur, då får man möta de rätt ofta...

Idag blir det att gå och lägga sig tidigt. Jobbar likadant som idag hela helgen. Wish me good luck💕