Mysigt

Hej bloggisen. Jag har inte kunnat blogga det två senaste dagarna tyvärr... Igår slutade jag och Mackan jobbet samtidigt och han kom och hämtade mig. Vi åkte direkt hem och storstädade tillsammans, verkligen storstädade. Vi har haft det jätte stökigt här hemma och vi fick tillslut panik. Men det blir så när vi börjar så tidigt på morgonen, vi vill ju bara lägga oss i soffan och dö när vi kommer hem efter jobbet. Jag brukar ju somna när jag kommer hem... Men men. Nu sitter jag vid Mackans dator i sovrummet, han har min bärbara för att redigera något klipp. Så jag sitter här med tända ljus och har det jätte mysigt i min Mimmi pigg pyjamas ifrån Primark. Älskar!

Jag längtar till helgen så mycket. Jag är ledig + att jag och Mackan har våran 2 års dag på lördag. Jag kan inte tro att det är sant?! Det har gått så himla fort och vi har hunnit med så mycket. Vi har ju köpt lägenhet tillsammans?! Så jätte sjukt bara det och vi har hunnit bo här i ett halv år och redan fått det så fint. På lördag ska vi försöka filma en liten ''housetour'' om allt går som det ska. Men nu börjar klockan bli för mycket. Så godnatt på er. Hoppas att vi hörs imorgon. Puss♥

Hur söt är inte pyjamasen? ♥ Min fina lilla hörna.