En sak ni inte visste om mig🐷

Jag har blivit förälskad i bandet The Vamps. Deras musik är precis i min smak och bandets sångare är också precis i min smak... Brad Simpson... Underbar människa. Jag tror faktisk jag är kär i honom. Jag tittar på Youtube klipp som han är med i heeela tiden. Han röst är bara för sexig. Jag såg dem live för ett tag sedan här i Sverige. Jag hade ingen aaaaning vilka dem var. Jag kände bara igen låten ''All night'' som går mycket på radion. Jag kollade upp dem lite fort efteråt och jag tyckte dem var nice och lyssnade lite på deras låtar inge mer med det. Men nu den senaste veckan har jag blivit förälskad, iallafall i Brad och hans röst. Hur fin kille... Jag kan på riktigt inte sluta tänka på honom, haha... Min crush ♥

Han... Han kommer till Sverige igen i Juni 2018. Jag ska lätt gå på konserten. Mmmm...

Btw jag tänkte börja med att en gång i veckan så skriver jag om något ni inte vet om mig. Så det inte bara blir inlägg om vad jag gör på dagarna.