Hej

Och bloggen bara står still... Jag är verkligen så ledsen för det. Men dem senaste dagarna har varit så stressiga på jobbet, så jag är helt slut körd. Finns så många människor som vill äta sent på kvällarna. Inte roligt alls och speciellt när vi är för lite personal för alla dessa gäster. Men ska sluta gnälla om det nu.

Vi var på Ikea häromdagen och köpte lite grejer och vi har även gjort om våran hall. Den är helt färdig nu. Så imorgon kan ni kanske få lite sneakpeak på hallen innan house touren. Den vet jag inte när jag kommer att spela in, behöver förmodligen hjälp av Mackan. Vi får se, men är iallafall jätte taggad på att filma en housetour till er! Ni måste ju få se hur vi bor, eller hur?!😄

Nu är klockan kvart över två på natten. Så måste sova nu så jag orkar upp i hyfsad tid! Godnatt på er♡