Allt känns för bra

Jag blir så glad av att det är jultider nu! Det är julpyntat för fullt här hemma och imorgon blir det troligen ett julgrans inköp. Jag har funderat på en sak ett tag...när köper man julgran egentligen? Jag har inte haft en sån sten koll på när pappa och mamma har gjort det. Om jag gör det nu, är den död till jul då? Men jag vill så jäkla mycket ha en gran här hemma nu! Då kommer min riktiga julkänsla verkligen fram.

Livet känns bara för bra nu. ''Life update''. Mackan och jag kom hem från en weekend i Paris i måndags. Hur mys? Både han och jag fyllde ju 20 år nu i november och min present ifrån honom var resan till paris! Hur fin kille?! Andra gången han ger mig en resa nu. Hur lyckligt lottad är jag inte? Vi åkte till Disney land. Vilket var hur fantastiskt som helst. Sån kul upplevelse! Men det var svindyrt att komma in i parken. Biljetten gick på runt tusen kronor. Vi köade även i en timme för att komma in och fick köa överallt till och med när vi skulle äta. Det var såå mycket folk och tålamod har jag ju inte. Fick en special biljett när jag var på gröna lund i somras så jag fick komma först i kön för att jag har min ADD som gör att tålamodet inte är på topp. Sedan var det inte rätt tid på årstiden att åka till Disney land, för det var såååå kallt! Men nu när jag tänker tillbaka var dem tusen kronorna ändå så värt, det fanns så mycket att kolla på och det var sååå vackert. Jag skulle vilja åka dit igen fast på våren, då det är varmare ute och kanske inte människor har börjat ha semester än, så det inte är så fullt. Vi gjorde även en massa annat i paris. Men Mackan håller på med en vlogg därifrån som jag lägger upp här så fort den kommit upp!