VAD HAR HÄNT DEN SENASTE TIDEN?

Hej! Hur mår ni? Det var så länge sedan jag skrev något här. Den enkla anledningen är jobbet. Jag har olika tider hela tiden och det gör mig så trött. Så att ta upp datorn är inte ens något jag tänker på. Det jag gör på min lediga tid är att lägga mig i soffan eller sängen, klicka på Netflix eller Youtube på tv:n, sedan ligger jag där och somnar tillslut. Äter gör jag också, väldigt mycket... Mitt liv är inte så jätte roligt just nu. Klämmer in då och då lite resor och det är det som är positivt. Men nu ska jag sluta gnälla... Fast det är något jag älskar att göra.😊

Nu tänkte jag göra en lista om vad som har hänt de månaderna jag inte bloggat!

Min hamster gick bort. Hon blev två år och några dagar. Så hon dog av ålder och det känns iallafall bäst att det var orsaken och ingenting annat.

Någon månad efter det hamstern dog. Så var jag i djuraffären med mamma för hon skulle köpa lite grejer till sin hund. Jag skulle bara ''kolla'' på kaninerna. Men blev förälskad i en ljusgrå kanin, med mörkgrått på nosen och runtom, även öronen är mörkgrå och mörkgråa strumpor på tassarna. Ringde upp Mackan direkt och berättade om denna fina varelse. Han tvekade lite först, men valde att åka in till djuraffären och vart även han förälskad. Så vi kom hem därifrån 2000 kr fattigare, men med en kanin i en låda och en stor bur i bakluckan, helt spontant. Jag har ju haft en kanin i 9 år när jag var mindre och har verkligen saknat att ha en kanin. Men har inte kunnat ha en när jag bodde hemma hos föräldrarna. Men nu när jag flyttat hemifrån så går det ju bra!

Vi har köpt en ny bil! Jag har fortfarande inge körkort. Men köpte ändå en ny bil med Mackan för att hjälpa att förverkliga hans drömmar. Den bilen har allt och förstår verkligen inte huuuur vi ens kunde ha råd med en sån fin bil. Den har massage i framsätena, panoramana tak, döda vinken varnare, bakkamera, GPS, den kan parkera helt själv och en sport knapp som gör att den går fortare. Det finns säkert mer grejer som jag inte kommer på nu. Men förstååår ni? Hur har detta ens kunna hända oss? Måste även tillägga att den modellen vi har vart utnämnd till årets bil 2014 av alla bilar. Hihih... Jag måste faktiskt skryta!!! När man lagt massa pengar på en sak, så måste man få skryta, eller hur?!

Vi åkte till Hasseludden för en vecka sedan och spa:ade på Yasuragi. Såå mysigt! Vi filmade även en vlogg där till Mackan och Fredriks Youtube kanal!